Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

11 Ιανουαρίου 2016
Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της Νέας Δημοκρατίας - και σε τοπικό επίπεδο - αναμένεται να φέρει η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία του κόμματος αν κρίνουμε από τις δηλώσεις πρώην και νυν βουλευτών.

Μια αδιόρατη και όσο γίνεται πιο συγκαλυμμένη πικρία, αναβλύζει από τις δηλώσεις της Βουλευτού Μαρίας Αντωνίου, ή οποία εμμέσως πλην σαφώς είχε
ταχθεί στο πλευρό του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αλλά τώρα μετά το αποτέλεσμα, είναι "υποχρεωμένη" να στηρίξει τον νέο αρχηγό και το δικό της πολιτικό μέλλον...

Αντίθετα ο πρώην βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας που βρέθηκε με το στρατόπεδο των νικητών, δεν άντεξε την.... αποσυμπίεση και απασφαλίσε την "βαλβίδα" των καταπιεσμένων συναισθημάτων του εναντίον της Μαρίας Αντωνίου, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τις επόμενες κινήσεις του!

Το κακό είναι ότι κανένας από τους δύο δεν αντιλήφθηκε το βαθύτερο μήνυμα της επιλογής του Κυριάκου που είναι ή ανανέωση.

Και αν αυτό γίνει πράξη από τον νέο αρχηγό, τότε πολλά από τα 'κουρασμένα παλικάρια" του κόμματος θα βρεθούν χωρίς να το καταλάβουν σε... τιμητική αποστρατεία!

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανης Εστίας

3 σχόλια:

 1. Γιατί μηπ ς υπάρχουν και καλύτεροι? Αυτοί οι ίδιοι θα ανακυκλώνονται!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ή κωλοτουμπα πάει σύννεφο.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τώρα σώθκαμαν ούλοι
  Με τον γουρλομάτη πρόεδρα θα έρθει ανανέωση!!!
  Πάτε καλά ρε;;

  Όλα τα ζαγάρια για το κόκκαλο γαυγίζουν

  Άλλη μια συμμορία πάει να σβήσει όπως τα συνεταιρέκια τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις