Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

16 Φεβρουαρίου 2016
►ΔΙΒΑΖΟΝΤΑΣ  κάποιος την συνέντευξη του Δημάρχου Άργους Ορεστικού για την AGROKA σε τοπικά μέσα, έχει την αίσθηση ότι ο κ. Κεπαπτσόγλου έκανε στοπ - καρέ στο χρόνο και επαναλαμβάνει, με διαφορετικό ύφος όμως, όσα έλεγε ο ίδιος εναντίον της δημοτικής επιχείρησης πριν από δέκα χρόνια, από τη θέση της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Διότι πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κάποιος τις “πανηγυρικές” δηλωσεις του Δημάρχου για την AGROKA  όταν λέει ότι: “Βρισκόμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μέσα από την AGROKA έχουν περάσει περίπου 300 τόνοι φασόλια Καστοριάς, έχουν διαλογισθεί και έχουν επιστραφεί στους αγρότες για πώληση”!


Μα αν για κάτι μέμφονταν κάποτε ο κ. Κεπαπτσόγλου τους προκατόχους του, είναι ότι είχαν “ακρωτηριάσει” την AGROKA από το σκέλος της εμπορίας των φασολιών και είχαν αφήσει όλο το βάρος της διακίνησης του προϊόντος σε μεμονωμένους παραγωγούς!
Και τώρα το ίδιο πράγμα το παρουσιάζει ως προσωπική του “επιτυχία” ρίχνοντας βέβαια το “μπαλάκι” της πώλησης των φασοσλιών στους αγρότες!
Είναι κι αυτό μια ερμηνεία που εξηγεί όμως και την κατάντια της AGROKA επί των ημερών του....

►ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ    φαίνεται ότι πνέει στα ανώτερα (και κατώτερα) κλιμάκια της τοπικής αστυνομίας, με την εξαγγελία ότι θα αποκτήσει επί τέλους το δικό της κτήριο εντός του 2016!
Αυτό δήλωσε η κυβερνητική βουλευτής κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία μάλιστα το φύλαγε ως έκπληξη, για να το ανακοινώσει μαζί με το φλουρί, στην κοπή της βασιλόπιτας!
Μικρή σημασία έχει βέβαια το γεγονός ότι και οι προκάτοχοί της το ίδιο πράγμα ανακοίνωναν, κάθε φορά που κάποιο κλιμάκιο της αστυνομίας επικαιροποιούσε το σχετικό αίτημα.
Υπάρχει όμως και η σημειολογία που λέει ότι η μελέτη του μεγάρου εκπονήθηκε με βουλευτή τον Ανέστη Αγγελή και μπορει να υλοποιηθεί με δήμαρχο τον ίδιο.... Οψώμεθα...


►ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδιαίτερα τιμητικό για τους συνδικαλιστικούς φορείς των γουνοποιών, να “διαφημίζουν” την εθνική μας μιζέρια, με πληρωμένες καταχωρήσεις στον τοπικό τύπο και μάλιστα σε μαύρο φόντο... εκπέμποντας το SOS με τρόπο μελοδραματικό, όπως τον περιγράφει με στίχους ο Νίκος Καβαδίας
Μπορεί το γέρικο “σκαρί” της γούνας να “μπάζει” από παντού, αλλά υπάρχουν και οι ψύχραιμες φωνές, όπως του κ. Χαράλαμπου Πούλιου της NAFA, που λένε ότι στον κυκλώνα “Χρειάζεται καλύτερη οργάνωση της δουλειάς και αλλαγή τεχνοτροπίας”.
Κάτι που ως φαίνεται δεν τόχουμε όλοι....


►Ο “ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ”  είναι ένα εδώ και μας παρακολουθεί σε κάθε βήμα... Ή μάλλον σε κάθε... “γκαζιά” που θα υπερβαίνει τα επιτρεπόμένα όρια ταχύτητας όταν οδηγούμε επί της Εγνατία!
Όπως μας ενημερώνει η Τροχαία “Οι γνωστές κάμερες που έχουμε παρατηρήσει ολοι στους δρόμους εδώ και καιρό, άρχισαν πλέον να λειτουργούν σ΄ όλη την ελληνική επικράτεια”!
Όσοι πιστεύουν ότι το μέτρο είναι προληπτικό μάλλον είναι μακριά νυχτωμένοι...
Διότι η Τροχαία μαζί με τις συμβουλές προς τους απείθαρχους οδηγούς, ανακοίνωσε και τον... τιμοκατάλογο των παραβάσεων, που αρχίζει από τα 40 ευρώ για όσους υπερβούν το όριο έως τα 20 χλμ. και φτάνει μέχρι τα 350 ευρώ και δύο μήνες αφαίρεση διπλώματος για τους... Σουμάχερ!
Το ερώτημα είναι γιατί τώρα και όχι πριν από δέκα χρόνια, όταν τα αυτοκίνητα που  μπορούσαν να υπερβούν το όριο ταχύτητας ήταν πολύ περισσότερα και οι “φυγουρατζήδες” οδηγοί είχαν να το πληρώσουν;

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις