Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

23 Φεβρουαρίου 2016
►ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ   οι φραστικές επιθέσεις των αγανακτησμένων αγροτών εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της περιφέρειας, που αδυνατούν να διαχειριστούν μια κατάσταση, την οποία ούτε καν μπορούσαν να διανοηθούν, όταν υπέγραφαν την δήλωση “νομιμοφροσύνης” προς το μνημόνιο, για να... διοριστούν στην τελευταία βουλευτική λίστα του κόμματος!


Χθες είχαμε τους προπηλακισμούς των κυβερνητικών βουλευτών στην Κοζάνη!

Προχθές στο Αμύνταιο και αντιπροχθές είχαμε την “πολιορκία” των δύο βουλευτών της Καστοράς στο αεροδρόμιο “Αριστοτέλης” του Άργους Ορεστικού!

Εκεί βρέθηκε σε δύσκολη θέση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, την οποία υπερασπίστηκε, προς τιμήν του, ο συνάδελφτός της Γ. Δημητριάδης από την Κοζάνη που κατέβηκε επιτούτου από το... παρκαρισμένο αεροπλάνο.
Όμως η είδηση είναι αλλού και έκανε αρκετούς εντός και εκτός  ΣΥΡΙΖΑ να προβληματιστούν από το γεγονός.

Μέσα στο αεροπλάνο υπήρχε κι άλλος βουλευτής της Κοζάνης που όμως δεν κουνήθηκε από την θέση του... Αλλά αντίθετα περίμενε στην επιστροφή να ξαναπροσγειωθεί το αεροπλάνο στην Κοζάνη και να κατέβει σαν να μη συνέβη τίποτα....
Προφανώς γιατί τότε πίστευε ότι θα “καεί” μόνο το σπίτι του γείτονα...
Ενώ τώρα...

► ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ό,τι καλύτερο να βλέπεις τον Θέμη Μουμουλίδη, εκεί που σκηνοθετούσε Επίδαυρο, να... πρωταγωνιστεί στο “Κιλελέρ” του Νίκου Φώσκολου και μάλιστα με τη σημερινή εκδοχή σαν ένας από τους φανατικούς πολέμιους του Μαρίνου Αντύπα!

Ειδικά στην.... σκηνή όπου στον εξαντλητικό  μονόλογο, καταγγέλει το αγροτικό κίνημα ότι υποκινείται από “ακραία στοιχεία” που υπονομεύουν την “πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση”!

Κάτι δηλ. σαν το καθεστωτικό παπα Γρηγόρη από το “Χριστός Ξανασταυρώνεται” του Ν. Καζαντζάκη!

Μόνο που πολύ αμφιβάλουμε, αν θα βρεθεί αγρότης να... “ξανασταυρώσει” τον Θ. Μουμουλίδη σε κανονικές εκλογές, όταν αυτές ξαναγίνουν...


►ΜΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΕΙΑ   λύση βρήκε ο περιφερειάρχης για να αποκρούσει τα κακεντρεχή σχόλια των αντιπάλων του στο θέμα των επιταγών, που εξακολουθούν, όπως και επί Δακή, να... ταξιδεύουν για μια υπογραφή  στην Κοζάνη!

Και παράλληλα να φανεί συνεπής προς τις προεκλογικές του δεσμεύσεις ότι οι επιταγές θα υπογράφονται στην Περιφερειακή Ενότητα που εκδίδονται.

Η λύση που επιλέχθηκε είναι η... ηλεκτρονική υπογραφή στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, την οποία θα μπορεί να βάζει ο περιφερειάρχης και από το σαλόνι του σπιτιού του αλλά ο εκτυπωτής που θα την εμφανίζει πάνω στην επιταγή, θα βρίσκεται υποχρεωτικά στην Καστοριά!

Έτσι θα έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο...


►ΜΕΤΑ ΤΗΝ     απένταξη του πολυμηχανήματος για την λίμνη από το ΕΣΠΑ και μέχρι την επανένταξη του στο επόμενο ΣΕΣ, η Περιφέρεια αποφάσισε την απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη της διαχείρισης των καλαμώνων της λίμνης, τουλάχιστον προσωρινά....

Αλλά επειδή στην Ελλάδα ισχύει το “ουδέν μονιμότερο του προσωρινού”, καλό είναι να έχουμε τον νου μας, για να μην παγιωθεί αυτή η κατάσταση!

Γιατί όπως άφησε να εννοηθεί και ο αντιπεριφερειάρχης, οι αναθέσεις μπορούν να συνεχιστούν “όσο κι αν χρειαστεί” προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα υπερτροφισμού της λίμνης!

Μόνο που τα φαινόμενα θα συνεχιστούν με γεωμετρική πρόοδο, όσο δεν υπάρχει μόνιμη και βιώσιμη λύση σ΄ αυτά.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις