Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

23 Φεβρουαρίου 2016
Απορρίφθηκε  από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, η πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργου Δακή,  να κηρυχθεί  ο Λάκης Λαζόπουλος ανεπιθύμητο πρόσωπο
στην περιοχή, εξαιτίας των όσων ανέφερε τελευταία σε εκπομπή του, για τα άτομα που κάθονται σε αναπηρικά αμαξίδια.
Σχετικό αίτημα λήψης απόφασης, κατέθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης στην αρχή της συνεδρίασης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης  Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος όταν στο τέλος της συνεδρίασης συζητήθηκε το θέμα και απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία  από το Περιφερειακό Συμβούλιο η πρόταση ψηφίσματος του κ. Δακή, υπέβαλε προφορικά την παραίτηση του από την θέση  του  Αντιπροέδρου  του Κ.Ε.Κ-Α.μ.ε.α  στην Κοζάνη.
Στην διάρκεια συζήτησης του θέματος, προκλήθηκαν και μικροεντάσεις, με  χαρακτηρισμούς και ύβρεις που ακούστηκαν για τον κ. Λαζόπουλο, καθώς και αναφορές για τα πραγματικά διαχρονικά προβλήματα που απασχολούν τα Α.μ.ε.α  στην Δυτική Μακεδονία και την στήριξη των δομών που υπάρχουν.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις