Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

10 Φεβρουαρίου 2016
Επαληθεύονται με τον πιο δραματικό τρόπο, οι φόβοι των τοπικών φορέων και των ενεργών πολιτών της Καστοριάς, ότι παρά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις των ανθρώπων της Περιφερειακής Αρχής, στο τέλος κάτι θα γίνει "στραβά" και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν θα συνδεθεί σε πρώτη φάση με το δίκτυο παροχής φυσικού αερίου!

Αυτό ανακοίνωσε η περιφερειακή σύμβουλος της μειοψηφίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου αποκάλυψε ότι με τελική απόφαση της ΔΕΣΦΑ, εντάσσονται στο δίκτυο παροχής φυσικού αερίού οι περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!
Παράλληλα η κ. Ζεμπιλιάδου διευκρίνισε ότι η απόφαση είναι πολιτική δηλ. του υπουργείου, το οποίο θα κρίνει σε ποιες περιφέρειες θα πάνε οι παροχές με τα δίκτυα και προς τα εκεί πρέπει να ασκηθεί πίεση,  γιαυτό καλά θα κάνει η Περιφερειακή Αρχή του Θ. Καρυπίδη να μην πετάει το "μπαλάκι" στην εταιρεία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά!

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις