Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Φεβρουαρίου 2016
Μετά το πολύ επιτυχημένο σκετς που έστησαν οι αγρότες των μπλόκων της Καστοριάς για να διακωμωδήσουν τα παράνομα "βαφτίσια" φασολιών από τρίτες χώρες ως ελληνικά, ήρθε και
επιβεβαίωση από το ίδιο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τα φασόλια... Καναδά που μοίρασε στους άπορους της Καστοριάς, μέσα από το πρόγραμμα της Επισιτιστικής Βοήθειας.

Το θέμα που αποκάλυψε ή "Καστοριανή Εστία"πήρε πανελλήνιες διαστάσεις και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο αγροτικό κόσμο της περιοχής ο οποίος παραμένει για 18η μέρα στο μπλόκο της  Εγνατίας.
Μάλιστα ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστοριάς και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής στο μπλόκο του Άργους Ορεστικού Θωμάς Μάνος, σε αποκλειστική συνέντευξη προς την " Κ.Ε." κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία γιατί  από τη μια ισχυρίζεται ότι θα περιφρουρήσει το εισόδημα των αγροτών και από την άλλη επιλέγει προϊόντα ξένων χωρών για την Επισιτιστική Βοήθεια.
Την στιγμή μάλιστα που παραμένουν απούλητες μεγάλες ποσότητες Καστοριανών φασολιών και σαπίζουν στις αποθήκες των παραγωγών εδώ και αρκετούς μήνες.

  Επίσης ο Θ. Μάνος ανάφερε ότι μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός από την Καστοριανή Εστία επικοινωνησε άμεσα με την κυβερνητική βουλευτή Ολυμπία Τελιγιοριδου, ή  οποία όπως είπε στην αρχή δήλωσε άγνοια και στη συνέχεια αμφισβήτησε εμμέσως το περιεχόμενο της είδησης.
Εδω αξιζει να αναφερουμε οτι συμφωνα με πληροφοριες τα καναδεζικα φασόλια δεν κοστίζουν πάνω από 0,90€ ανά κιλό.


    

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις