Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

28 Μαρτίου 2016
  “Ισχυρή παρουσία πελατών”, στην 6η Διεθνή Έκθεση Γούνας της Αθήνας, προέβλεψαν τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
  Την πεποιθησή του αυτή ο ΣΕΓ στηρίζει, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, στην “φιλοσοφία” της έκθεσης, σύμφωνα με την οποία επιλέγει “να επιδοτεί τους πελάτες και όχι τα περίπτερα”, για να προκύψει το

καλύτερο αποτέλεσμα, σε μια δύσκολη περίοδο για τον κλάδο, που διανύει.

  Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι ο ΣΕΓ επιλέγει και φέτος την πρακτική των “πληρωμένων” πελατών, χρηματοδοτώντας εξ ιδίων πόρων, ένα τεράστιο αριθμό επισκεπτών προς τους οποίους  παρέχεται “άψογη φιλοξενία” σε ξεονοδοχεία 5 αστέρων και με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

  Παρόλα αυτά, ο ΣΕΓ απέφυγε να δώσει στην δημοσιότητα συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία, μια εβδομάδα πριν την έκθεση και περιορίστηκε να δηλώσει ότι αυτή ξεκίνησε με 30 εκθέτες και ότι ο αριθμός αυτός μεταβάλλεται συνεχώς μέχρι την τελευταία στιγμή!

  Σε ερώτηση αν οι “πελάτες” αυτοί  καταχρώνται τους όρους της φιλοξενίας και έρχονται μόνο για τουρισμό... τα μέλη της διοίκησης του ΣΕΓ απάντησαν ότι από τα πέντε προηγούμενα χρόνια, απέκτησαν πλέον την εμπειρία, για να μπορούν να “φιλτράρουν” τους επισκέπτες της έκθεσης από αυτούς που έχουν άλλα στο μυαλό τους...

  Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι εκτός από τους ρώσους επισκέπτες, ο ΣΕΓ θα φιλοξενήσει φέτος και ουκρανούς, ύστερα από δύο περίπου χρόνια.
Και επειδή αυτοί οι δύο βρίσκονται σε... εμπόλεμη κατάσταση, υπάρχει πρόβλεψη να μείνουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία...

  Πάντως τα μόνα κερδιασμένα από την διοργάνωση της έκθεσης, είναι σίγουρα τα... ξενοδοχεία της Αθήνας, πέριξ του αεροδρομίου, όπου θα φιλοξενηθούν οι επισκέπτες και η πληρότητά τους  έφθασε το 110% αυτή την περίοδο!

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις