Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

25 Μαρτίου 2016
Σημάδια σύμπραξης του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου στις προσεχείς εκλογές (όπως φαίνεται δεν θα αργήσουν) ανιχνεύονται στις παρασκηνιακές συζητήσεις των τοπικών στελεχών των δύο κομμάτων και όπως όλα δείχνουν, βρίσκονται
ένα βήμα πριν τη οριστική συμφωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεργασία των δύο κομμάτων, αναμένεται να αποτυπωθεί στο επόμενο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά, όπου θα συμμετέχει και ένα άτομο από το περιβάλλον του Φίλιππου Πετσάλνικου.
Ή εξέλιξη αυτή δεν γίνεται αποδεκτή από τα ... πασοκογενή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία προσχώρησαν εκεί πριν από τις προηγούμενες εκλογές και τώρα δεν θέλουν να μοιραστούν με τους πρώην συντρόφους τους τις θεσμικές θέσεις που κατέλαβαν.
Στα πλαίσια αυτών των αντιδράσεων, εντάσσεται και η επίθεση που εξαπέλυσε πριν λίγο καιρό η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Φ. Πετσάλνικου, με αφορμή την γνωστή υπόθεση της ΔΕΡΑΣΕΝ.
Άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα εκ των έσω ερμηνεύουν αυτή την επίθεση εναντίον του πρώην βουλευτή Καστοριάς του ΠΑΣΟΚ,  σαν το προοίμιο για το τι θα επακολουθήσει σε μία τέτοια ετερόκλητη συμμαχία.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις