Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Μαρτίου 2016
Μέσα στις επόμενες μέρες θα καθοριστούν οι στόχοι για την μείωση των κόκκινων δανείων από τις συστημικές τράπεζες, τόνισε πηγή της ΤτΕ, μετά την συνάντηση που είχε ο διοικητής Γιάννης Στουρνάρας με το κουαρτέτο των δανειστών.

Η  ίδια πηγή τόνισε ότι η ΤτΕ βοηθά την κυβέρνηση στη νομοθεσία για την αγορά δανείων. Σε ό,τι αφορά την πώληση εξυπηρετούμενων δανείων  μαζί με τα κόκκινα δάνεια, δεν αλλάζει τίποτα σε ό,τι αφορά την θέση των δανειοληπτών. Συγκεκριμένα όπως σημειώνει η ίδια πηγή, όταν ένα δάνειο εξυπηρετείται κανονικά, ο αγοραστής του δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από την τράπεζα που έχει την σύμβαση. «Πάντως να ξέρετε ότι ενδιαφέρον για αγορά δανείων υπάρχει» κατέληξε το στέλεχος της ΤτΕ.
Τα ίδια στελέχη τόνιζαν ότι είναι απολύτως απαραίτητο να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό η αξιολόγηση, ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί το μέτρο της αποδοχής των ομολόγων του δημοσίου ως εγγυήσεις για την δανειοδότηση των ελληνικών τραπεζών. Σε δεύτερη φάση η Ελλάδα θα μπορεί να ‎επωφεληθεί από το γράμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις