Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

27 Μαρτίου 2016
Ή χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τις δύο μεγαλύτερες κρίσεις που μαστίζουν την Ευρώπη. Την οικονομική και την προσφυγική κρίση. Υπάρχουν όμως χώρες που απολαμβάνουν τις Ευρωπαϊκές  επιδοτήσεις
χωρίς να προσφέρουν ούτε ευρώ για τους πρόσφυγες.
Αυτό τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε ανεπίσημη επίσκεψή του στην Καστοριά.
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης είναι:
- Ή οικονομία και τα σημάδια ανάκαμψης και σταθεροποίησης που παρατηρούνται μετά από έξι χρόνια ύφεσης.
- Ή ελάφρυνση του χρέους και η παροχή διευκολύνσεων του τραπεζικού συστήματος για να κινηθεί η αγορά.
- Ή ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τα εμπόδια που βάζει το ΔΝΤ παραβιάζοντας τη συμφωνία του καλοκαιριού με την ελληνική κυβέρνηση.
- Για το προσφυγικό ο Δ. Παπαδημούλης τόνισε ότι ή Ελλάδα δέχεται το 85% των προσφυγικών ροών και έσωσε την τιμή της Ευρώπης εκεί που η ίδια έχει αποτύχει.
- Τέλος για το θέμα Μουζάλα τόνισε ότι "δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του καλύτερου υπουργού της κυβέρνησης για ένα λεκτικό σφάλμα σε σχέση με την ονομασία των Σκοπίων, ανάλογο με το οποίο έχει διαπράξει και ο κ. Καμμένος στο παρελθόν".

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις