Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

24 Μαρτίου 2016
Κύριε Δ/ντά
Στο φύλλο της εφημερίδας σας της 3/3/2016 δημοσιεύσατε την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Καστοριάς για τον ΤΑΡ παρουσία του Δημάρχου και όλων των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Κοινοτήτων, με την φωτογραφία όλων των παρευρισκομένων (για να τους έχουμε για ενθύμιο) για να μας θυμίζουν ότι αυτή η Δημοτική αρχή δεν

κατόρθωσε να εξασφαλίσει παροχή αερίου από τον αγωγό που θα περάσει από τα χωράφια των Δημοτών τους παρά τις προφορικές καθυσιχαστικές  υποσχέσεις.
Με αγωνία περίμενα να διαβάσω τα αποτελέσματα  αυτής της σύσκεψης προκειμένου να διαβάσω τι  αποφάσεις έλαβαν για την διεκδίκηση της παροχή αερίου για την Καστοριά. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ δεν έγινε γι’ αυτό το καυτό  θέμα που καίει όλους τους πολίτες του Νομού μας. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε και δεν έβγαλε ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ για τους Δημότες. ΗΞΙΣ ΑΦΙΞΗΣ το μόνο που συζητήθηκε με  τους παρόντες ήταν το πώς και πού θα διατεθούν τα ποσά αυτά που  ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ!!! από τα ανταποδοτικά τέλη από τον ΤΑΡ, τα οποία  δεν έχουν καθορισθεί ακόμα και δεν γνωρίζουμε τα ποσά που θα δωθούν για τον Νομό μας, τότε σε τι αποσκοπούσε αυτή η σύσκεψη?
Κύριοι εκπρόσωποι του Δήμου στις πρόσφατες εκλογές ζητήσατε την ψήφο από τον λαό της Καστοριάς και σας την έδωσε προκειμένου να διεκδικήσετε και να αγωνισθείτε για τα συμφέροντα όλων μας. Ένα από τα σοβαρά θέματα που θα αντιμετωπίζατε στην θητεία σας,  ήταν και η παροχή αερίου, γι’ αυτό το καυτό θέμα που καίει όλους μας  τι κάνατε? ΤΙΠΟΤΑ  καμία προσπάθεια, κανένας αγώνας!! Το μόνο που κάνατε ήταν να μοιράζετε στην αρχή  προφορικές υποσχέσεις ότι παροχή για τον Νομό μας θα δοθεί  καθυσηχάζοντας τον λαό της Καστοριάς για να δεχθούν αυτοί με την σειρά τους να υπογράψουν άνευ όρων την σύμβαση με τον ΤΑΡ και  τώρα ούτε αυτή την προφορική υπόσχεση δεν την αναφέρετε,  και αυτήν την ξεχάσατε? και έχετε το θάρρος να βγαίνετε και αναμνηστικές φωτογραφίες!!!
Η ενέργεια αυτή αποτελεί πρόκληση για τους Δημότες, να δημοσιεύεται και να φωτογραφίζεστε για μια αποτυχημένη ενέργεια σας  η οποία τελικά θα είναι για πολλά χρόνια εις βάρος όλων των πολιτών. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ένας αναγνώστης


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις