Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

29 Μαρτίου 2016
Αεροσκάφος που τελεί υπό αεροπειρατεία πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα.
Πρόκειται για αεροσκάφος Α320 των Αιγυπτιακών Αερογραμμών το οποίο προσγειώθηκε στις 8:46 στη Λάρνακα με συνολικά 81 άτομα, επιβάτες και πλήρωμα.
Το αεροσκάφος εκτελούσε εσωτερική πτήση Αλεξάνδρεια-Κάιρο.

H αεροπειρατεία συνέβη όταν το αεροσκάφος βρισκόταν σε απόσταση 70 μίλιων από το αεροδρόμιο Λάρνακας και τότε ζήτησε να προσγειωθεί εκεί. Το αεροσκάφος βρίσκεται απομονωμένο σε χώρο του αεροδρομίου Λάρνακας, ενώ άμεσα δημιουργήθηκε κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων για την αντιμετώπιση του περιστατικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν ένοπλο δράστη, ο οποίος απαίτησε σκάλες από τις αρχές για να ξεκινήσει η απελευθέρωση των ομήρων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αεροπειρατής προτίθεται να ελευθερώσει αρχικά μόνο γυναίκες και παιδιά Αιγυπτιακής καταγωγής και απαιτεί με επιτακτικό τρόπο, όπως αναφέρει ο πιλότος που παίζει τον ρόλο του διαμεσολαβητή, σκάλες για να εξέλθουν τα γυναικόπαιδα.
Επίσης ο δράστηες απαιτεί να μην υπάρχουν δυνάμεις της αστυνομίας ή του στρατού κοντά στο αεροπλάνο.
Ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως και δυνάμεις του στρατού έχουν σπεύσει στον χώρο του αεροδρομίου.
Στο μεταξύ το προσωπικό ασφαλείας τοποθέτησε σφήνες στις ρόδεςώστε να μην μπορέσει το αεροπλάνο να απογειωθεί.
Την ίδια στιγμή ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Γιάννης Κασουλίδης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Αιγύπτιο ομόλογο του ενώ στο προεδρικό μέγαρο βρίσκεται ο Μάρτιν Σουλτς ο οποίος συναντάται με τον πρόεδρο Αναστασιάδη.
madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις