Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Απριλίου 2016
►Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ότι ο περιφερειάρχης δέχεται δωρεές στον... προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του, είναι ασφαλώς κάτι το μεμπτόν και καταδικαστέο, όσο κι αν το ποσό των 2.000 ευρώ της συγκεκριμένης δωρεάς, ενέχει θέση “αντίδωρου”, μπροστά σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις!
Διότι δεν είναι η πρώτη φορά που δημόσιοι λειτουργοί δέχονται διάφορα ποσά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, σαν να προέρχονται από συγγενικά πρόσωπα πρώτου βαθμού μάλιστα!


Από την εποχή της περιβόητης διαθήκης Παπαλαζάρου, όταν το συνολικό ποσό της κατάθεσης, εξαφανίστηκε για ένα διάστημα αρκετών μηνών, από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου, για να... επανεμφανισθεί σε άλλο λογαριασμό, άλλης τράπεζας, ελαφρώς “κουρεμένο”!
Μέχρι τον ΦΠΑ των αγροτών του νομού, που κατέληξε κάποτε στον προσωπικό λογαριασμό της πρώην διευθύντριας της ΕΑΣ και έκτοτε αγνοείται ακόμα...
Βέβαια εδώ τα μεγέθη είναι δυσανάλογα με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αλλά για να παραφράσουμε την γνωστή φράση του πρώτου αστροναύτη που πάτησε το πόδι του στην σελήνη, πρέπει να πούμε ότι: ένα μικρό βήμα στην αδιαφάνεια, μπορεί να γίνει ένα μεγάλο άλμα προς την διαφθορά...

►ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ   με τους εκπροσώπους των αγροτών του Άργους Ορεστικού είχε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος τους εξήγησε τις διαδικασίες για την αξιοποίηση του προγράμματος τυποποίησης και προώθησης των εξαγωγών στα φασόλια Καστοριάς.
Και δεν βρέθηκε κάποιος να πει στον υπουργό ότι “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”;
Διότι δεν πέρασε μήνας από τότε που η “Καστοριανή Εστία” αποκάλυψε τα φασόλια Καναδά που προσφέρει η κυβέρνηση στους άπορους μέσω της επισιτιστικής βοήθειας!
Αλλά και το πάγιο αίτημα των φασολοπαραγωγών της περιοχής, να σταματήσει επιτέλους η μάστιγα των παράνομων “ελληνοποιήσεων” για φασόλια από γειτονικές χώρες, που πωλούνται σαν... καστοριανά!
Ή μήπως μόλις ακούσει κάτι τέτοια ο κ. Μπόλαρης, γίνεται αμέσως... πολάριν!..


►ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ  κάποιοι κακεντρεχείς να σχολιάσουν πικρόχολα την παρουσία της βουλευτού Μαρίας Αντωνίου στην κεντρική εκδήλωση των κυνηγών στην Αθήνα, με το επιτιμητικό “Όπου γάμος και χαρά...”!
Ξεχνούν όμως ότι ο βουλευτής είναι... ομότεχνος του κυνηγού, διότι για να εκλεγεί βουλευτής, πρέπει πρώτα να εκπαιδευτεί σαν... ψηφοθήρας!


►ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ  το πρόγραμμα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αλλά με την δυσνόητη ορολογία που χρησιμοποιούν στα ενημερωτικά δελτία τύπου, δύσκολα μπορεί να καταλάβει ο μέσος πολίτης περί τίνος πρόκειται!
Όπως για παράδειγμα: “Η δημιουργία πιλοτικής πλατφόρμας για κοινές δράσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη επιπλέον λύσεων διαλειτουργικότητας, στην προτυποποίηση - βελτίωση διοικητικών υπηρεσιών, την διάχυση εφαρμογών διαφάνειας και διαβούλευσης...”!
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Ούτε λέξη βέβαια για την περιβόητη ηλεκτρονική υπογραφή, την οποία ούτε σαν τέτοια πρόκειται να παραχωρήσει ο περιφερειάρχης, για να σταματήσει αυτό το ατέλειωτο πήγαινε - έλα στην Κοζάνη των δημοσίων εγγράφων, που μέχρι να επιστρέψουν βγαίνουν... εκπρόθεσμα!

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις