Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Απριλίου 2016
Εβδομαδιαία σειρά πρόκειται να γίνει το  best seller της Χρυσιϊδας Δημουλίδου "Τα δάκρυα του Θεού" κατά πάσα πιθανότητα από τον Αlpha Κύπρου. Τη σκηνοθεσία έχει
αναλάβει ο Σταύρος Ποταμάρης, ο οποίος έχει υπογράψει πολλές τηλεοπτικές δουλειές στην Κύπρο, ανάμεσα τους το «Βαλς με 12 θεούς».
Η σειρά θα αποτελείται από 24-26 επεισόδια και θα είναι μια μεγάλη παραγωγή η οποία, μεταξύ άλλων, θα περιέχει πολλά κοστούμια εποχής και γυρίσματα σε φυσικούς χώρους στην Αθήνα, την Καστοριά και την Κύπρο.

Η υπόθεση:

Η ιστορία  αναφέρεται περίπου στο 1950 όταν μια νησιωτοπούλα φτάνει στην Τρούμπα και αναγκάζεται να πουλάει το κορμί της για λίγα χρήματα. Θα καταφέρει όμως να γίνει η «μαντάμ Τζένη» και να φτιάξει το δικό της πορνείο. 
Λίγα χρόνια αργότερα θα βρεθεί στην Καστοριά συνοδεύοντας την κόρη της που είναι μια διάσημη σχεδιάστρια γούνας.
Μόνιμη κάτοικος πια της Καστοριάς έχει απαρνηθεί το παρελθόν της και ζει μια φυσιολογική ζωή. 
Στα ογδόντα χρόνια της, κάνοντας ένα flash back, η μαντάμ Τζένη -και πλέον Ευγενία Φράνκου- χαίρει της εκτίμησης της οικογένειάς της και του σεβασμού της κοινωνίας, λόγω του πλούτου της, γιατί απλώς ποτέ δεν έμαθαν ποια πραγματικά ήταν.

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους πιθανά ονόματα είναι των  Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αναστασίας Τσιλιμπίου, Αιμίλιου Ράφτη και της Μάρθας Καραγιάννη


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις