Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

10 Απριλίου 2016
Εναντίον ασφαλιστικού οργανισμού δεν στρέφεται κανείς. Αυτό είναι το σκεπτικό που έχει καλλιεργηθεί στην Ελλάδα από πολίτες που έχουν αδικηθεί και δεν μπορούν να πάρουν χρήματα που δικαιούνται μέσα από εισφορές που έχουν
καταβάλλει. Το επιχείρημα, στην ερώτηση, ΓΙΑΤΙ, είναι σύνηθες και το ίδιο από τους πάντες και παντού: Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με το δημόσιο, θα χάσει χρόνο και επί πλέον χρήμα, συμπληρώνοντας αιτήσεις ίσως και παράβολα, επί πλέον θα βρεθεί από ενάγων, εναγόμενος και θα οδηγηθεί στο «εδώλιο» του κατηγορουμένου.

Οι διαφορές που προκύπτουν μεταξύ δημοσίων ασφαλιστικών ταμείων και οργανισμών με πολίτες οι οποίοι υπήρξαν συνεπείς όλα τα χρόνια και κατέβαλλαν εισφορές πληθαίνουν. Οι περικοπές επίσης δαπανών υγείας διαρκώς αυξάνονται με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι ακόμα και για αυτά που έχουν έννομο δικαίωμα να μην τα διεκδικούν. Αφού, πριν έχουν συναντήσει υπάλληλους οργανισμών που στερούνται των γνώσεων και υπέρογκη γραφειοκρατία, αλλά και υπαλλήλους που γνωρίζουν αλλά απρόθυμους να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Ποιος ξέρει τα δικαιώματα του και πώς τα διεκδικεί;

Νομική προστασία για διαφορές με ασφαλιστικά ταμεία έχουν την εμπειρία να διεκδικήσουν και με αποτέλεσμα οι ασφαλιστικές που εξειδικεύονται στο κλάδο Νομικής Προστασίας. Στην Ελλάδα είναι η ARAG και η DAS οι οποίες παράλληλα συνεργάζονται και με ασφαλιστικές και έχουν ολοκληρωμένα πανελλαδικά δίκτυα συνεργαζόμενων δικηγόρων.

Οι ασφαλιστικές νομικής προστασίας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος που δεν συγκρίνεται με το κόστος του δικηγόρου παρέχουν νομική προστασία για απαιτήσεις που στρέφονται εναντίον ασφαλιστικών ταμείων για λόγους συνταξιοδότησης, για έξοδα που προκύπτουν από περίθαλψη υγείας, σύνταξη αναπηρίας, εργατικά ατυχήματα ανικανότητα στην εργασία, επίδομα ανεργίας κτλ. αλλά και διαφορές με τράπεζες.

Εξοδα που καλύπτουν

Μεταξύ των άλλων καλύπτουν δικηγορικές αμοιβές, δικαστικά έξοδα, δικαστικών επιμελητών, αποζημιώσεις διοριζόμενων από το δικαστήριο πραγματογνωμόνων κ.α.

madata. gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις