Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

28 Απριλίου 2016
Παράταση πήρε το «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε Επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού».

Το πρόγραμμα αναφέρεται σε πρόσληψη προσωπικού, για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, σε Επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και αφορά εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω.

Αρχικά είχε προθεσμία μέχρι τις 25 Απριλίου και σύμφωνα με την παράταση που δόθηκε, θα λήξει στις 9 Μαΐου.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) όπου μπορείτε να βρείτε αναλυτικά πληροφορίες για το  ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήσεων και ποια δικαιολογητικά απαιτούνται.

Η ανακοίνωση για την παράταση υποβολής αιτήσεων, αναφέρει: 

Αναφορικά με το «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε Επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 4/2016)» η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων και ο ΟΑΕΔ ανακοινώνουν την παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 09/05/2016 και ώρα 12:00 μμ.
madata. gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις