Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

5 Απριλίου 2016
Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι οι σχέσεις του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Σ. Αδαμόπουλου κινούνται από καιρό επί ξυρού ακμής. 
Ειδικά από τότε που ο Αντιπεριφερειάρχης έβαλε βέτο για την απομάκρυνση του άτυπου
"ειδικού συνεργάτη", ο οποίος λειτουργούσε και ως "τοποτηρητής" του Περιφερειάρχη στην Καστοριά.
Εκείνο όμως που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι ο Περιφερειάρχης έχει εντοπίσει ήδη τον αντικαταστάτη του Αντιπεριφερειάρχη, για τις επόμενες εκλογές στο πρόσωπο του Δημάρχου Άργους Ορεστικού Π. Κεπαπτσόγλου!
Με τον οποίο συνεργάζονται άψογα τον τελευταίο καιρό στο θέμα της ... απάλειψης του προστίμου που επέβαλε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας στον Δήμο του Άργους, για τα αστικά λύματα που καταλήγουν στον Αλιάκμονα....
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο ήταν μια κοινή ανακοίνωση για κάποιον δήθεν "βιολογικό καθαρισμό" που θα κατασκευαστεί από την Περιφέρεια στο απότερο μέλλον, αποκλειστικά για την  πόλη του Άργους Ορεστικού! Ο οποίος βιολογικός μπορεί να έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Στον απόηχο των εξελίξεων είχαμε και την απαίτηση του Περιφερειάρχη από τον Αντιπεριφερειάρχη να ανακαλέσει τις τελευταίες καταγγελίες  του που έκανε ανήμερα της 25ης Μαρτίου  για "σκοτεινούς κύκλους που προσπαθούν να αλλοιώσουν τον ελληνικό πληθυσμό και για το σύγχρονο παιδομάζωμα που διώχνει τα παιδιά μας στο εξωτερικό"  αλλά ο τελευταίος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις