Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

20 Απριλίου 2016
Με καθυστέρηση οκτώ ετών από την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης, που κόστισε 2 εκατ. ευρώ στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καστοριάς, επανήλθε στο τραπέζι των
συζητήσεων της ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας το θέμα της κατασκευής της σήραγγας Κλεισούρας, που είχε μπει στην " κατάψυξη " από τον τότε Περιφερειάρχη Ανδρέα Λεούδη, μετά από ένα έντονο παρασκήνιο που αφορούσε τον τρόπο ανάθεσης της μελέτης!
Το θέμα τέθηκε από τους δύο όμορους δήμους Καστοριάς και Πτολεμαϊδας, που έχουν κάθε λόγο  να αναπτύξουν περισσότερο την μεταξύ τους επικοινωνία, ύστερα μάλιστα και από την αναβάθμιση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, σε τριτοβάθμια μονάδα υγειονομικής περίθαλψης.
Το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς εξουσιοδότησε τον πρόεδρό του Γιωργο Παπαδόπουλο να έρθει σε επαφή με τον ομόλογό του της Πτολεμαϊδας και να δρομολογησουν μία κοινή συνεδρίαση των δύο συμβουλίων για το συγκεκριμένο θέμα.

2 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις