Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

5 Απριλίου 2016
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης με αφορμή τις καταγγελίες για «ύποπτη» διαχείριση κονδυλίων για την κατασκευή hotspots ζητεί με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού
ε.α. Παναγιώτης Σταμάτης.

Ο κ. Σταμάτης στρέφεται κατά παντός υπευθύνου και ζητεί την διενέργεια επείγουσας έρευνας για το θέμα προκειμένου όπως λέει χαρακτηριστικά «να ταυτοποιηθούν και να εξατομικευθούν οι διαφαινόμενες ως τελεσθείσες αξιόποινες πράξεις, να συνδεθούν με τους φυσικούς , ηθικούς αυτουργούς και άλλους συμμέτοχους και να υποστούν οι υπόλοιποι την κατά νόμο τιμωρία τους».

Στην μηνυτήρια αναφορά του ο απόστρατος πλωτάρχης αναφέρεται σε δημοσιεύματα του Τύπου που καταγράφουν τις καταγγελίες αλλά και στην ερώτηση που κατέθεσε για το θέμα στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Στην συγκεκριμένη ερώτηση ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε σε εταιρεία η οποία έναντι 1.277.167 ευρώ ανέλαβε την κατασκευή του hot spot στη Χίο την ώρα που η έκταση παραχωρήθηκε από το Δήμο , τα κοντέινερς ήταν δωρεά και οι εργασίας έγιναν από φαντάρους.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον τρόπο που επελέγησαν εταιρείες για την σίτιση των προσφύγων ενώ αναφέρθηκε και σε καταγγελίες ότι ξενοδοχεία πολιτευτών των ΑΝΕΛ επελέγησαν για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες.
madata. gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις