Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

31 Μαΐου 2016
Την είδηση για επιβολή προστίμου 200.000€ στο Δήμο Άργους Ορεστικού που δημοσίευσε αποκλειστικά πριν από καιρό η Καστοριανή Εστία, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης με δήλωση του προς την εφημερίδα, όπου μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι
"πριν αναλάβω τα καθήκοντα μου, είχα ενημερωθεί από τις οικολογικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης - τώρα το θέμα είναι και στη Δικαιοσύνη -  ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Αλιάκμονα. Ο οποίος είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει η χώρα και εμείς έχουμε δεσμευτεί προεκλογικά να προστατεύσουμε τα δημοσια αγαθά του τόπου μας.
Όταν ενημερώθηκα για την ρύπανση από την ευρύτερη περιοχή του Άργους Ορεστικού, κινήθηκαν οι διαδικασίες με τους σχειτικούς ελέγχους και έχει γίνει εισήγηση από τις υπηρεσίες για την επιβολή προστίμου 200.000€.
Στην συνέχεια όπως προβλέπεται από την νομοθεσία, αυτός που δέχεται το πρόστιμο επανέρχεται με δικές του παρατηρήσεις και του δίνεται ο χρόνος για τυχόν διορθωτικές κινήσεις. Οι υπηρεσίες προχώρησαν σε επιπρόσθετους ελέγχους και διαπίστωσαν ότι έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ τα πράγματα με τα λύματα στον Αλιάκμονα".

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις