Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

4 Μαΐου 2016
Ολοκληρώθηκαν πριν από τις γιορτές οι εργασίες κατασκευής των περιπτέρων της 41ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς και απομένουν μόνο κάποιες πινελιές για την επίσημη έναρξη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαϊου. 
Με δηλώσεις τους τα μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Προφήτης Ηλίας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή των γουνοποιών
στην έκθεση οι οποίες μέχρι στιγμής ανέρχονται στις 103 επιχειρήσεις. 
Την πρώτη μέρα θα επισκεφθούν την έκθεση οι 250 δηλωμένοι εμπορικοί επισκέπτες που προέρχονται από την Ρωσία και τις άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. 
Θα υπάρχει επίσης εκπρσώπηση από τις μεγαλύτερες γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Κορέας καθώς επίσης και αντιπροσωπείες από τις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και από Αμερική και Καναδά και 40 τούρκοι αγοραστές που ασχολούνται με το εμπόριο της γούνας. 
Η προσέγγιση των επισκεπτών έγινε μέσα από την διαφημιστική  καμπάνια της έκθεσης και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει αναβάθμισή της ως προς τις τάσεις της μόδας για φέτος. 
Το βράδυ της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί το γκαλά σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης και στη συνέχεια θα γίνει η επίδειξη στην οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή 11 γουνοποιητικές επιχειρήσεις. 
Την δεύτερη μέρα της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον πρόεδρο των εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος με θέμα "παράγω και εξάγω" σε συνάρτηση πάντα με το μπράντιγκ της ελληνικής γούνας. 
Το Σάββατο θα γίνει ομιλία σχετικά με τα νέα φορολογικά μέτρα που ισχύουν πλέον στην ρωτική αγορά και κάποιες άλλες παράλληλες εκδηλώσεις. 
Για τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Καστοριάς που δεν συμμετέχουν στην έκθεση αλλά βρίσκονται σε εμφανή σημεία της πόλης και επωφελούνται από αυτήν, τα μέλη της διοίκησης του συνδέσμου δήλωσαν ότι αυτές θα συμμετέχουν ως χορηγοί στην έκθεση.0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις