Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

7 Μαΐου 2016
Με δυο σημαντικές ομιλίες για τον κλάδο της γούνας ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 3ης μέρας της 41ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.
Ή πρώτη ομιλία ήταν του Προέδρου του Ινστιτούτου της Ελληνικής Γούνας Χαράλαμπου
Καραταγλίδη με θέμα το Branding της Ελληνικής Γούνας
Και η δεύτερη του Προέδρου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος δρ. Κυριάκου Λουφάκη με θέμα "Παράγω και Εξάγω: Ελληνική Γούνα, όχημα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας"
Στην ομιλία του ο κ. Καραταγλίδης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του κλάδου να αναπτύξει τα τρία τελευταία χρόνια το δικό του Brandname, το οποίο παρά τις αδυναμίες που παρουσιάζει σαν νέα καινοτομία, δίνει την δυνατότητα στην Καστοριανή Γουνοποιϊα να επιτύχει στο επόμενο στάδιο, την ταυτοποίηση της επωνυμίας του προϊόντος.
Ενώ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων κ. Λουφάκης αναφέρθηκε στα μειονεκτήματα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η Ρωσική αγορά όπου σχεδόν κατά αποκλειστικότητα εξάγεται η Καστοριανή γούνα λόγω της οικονομικής κρίσης. Αλλά και στις δυσκολίες για την έκδοση βίζας στον αριθμό των Ρώσων τουριστών που επισκέπτονται την Καστοριά και στηρίζουν με έναν άλλο τρόπο την τοπική οικονομία

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις