Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

11 Μαΐου 2016
Μια εγκληματική οργάνωση με πλοκάμια στο εξωτερικό αλλά και σε ελληνικά ΜΜΕ εξαρθρώθηκε από την ελληνική αστυνομία σε ευρεία επιχείρηση στην Αττική και στην Πελοπόννησο .

Η υπόθεση αφορά μεγάλη φοροδιαφυγή που υπολογίζεται σε 35 εκατομμύρια ευρώ καθώς επίσης και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.Μετά από την επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν με εντάλματα τα 5 αρχηγικά μέλη και ασκήθηκε ποινική δίωξη σε 25 επιπλέον άτομα που φέρονται ως μέλη της οργάνωσης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κύκλωμα, μέσω της σύστασης πολύπλοκων εταιρικών σχημάτων-funds και χρησιμοποιώντας offshore εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς σε φορολογικούς παραδείσους δεκάδων χωρών παγκοσμίως, εξαπατούσε επενδυτές από διάφορες χώρες καθώς και από την Ελλάδα, δίνοντας υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη και αποδόσεις.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι οι αποκαλύψεις θα φέρουν καταιγίδα, ενώ αφορούν μεταξύ άλλων και «παράγοντες» των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
koutipandoras

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις