Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

28 Μαΐου 2016
Με μεγάλη επιτυχία από άποψη  περιεχομένου αλλά χωρίς την απαιτούμενη συμμετοχή των αιρετών του Δήμου  Καστοριάς πραγματοποιήθηκε σήμερα  σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, ημερίδα με θέμα την λειτουργία του Καλλικράτη.

Στην ημερίδα, ή οποία είχε  σαν στόχο να προσφέρει ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες στα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης σχετικά με τη λειτουργία του Καλλικράτη, συμμετείχαν αιρετοί από το Διδυμότειχο και τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα Σέρβια και το Αργος Ορεκτικό. Εκτός από τους καθ'  ύλην αρμόδιους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Καστοριάς, οι οποίοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα στα ζητήματα αυτά.
Από τον Δήμο Καστοριάς εκτός από τον Δήμαρχο Ανέστη Αγγελή συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι  Ευάγγελο Στεργιόπουλος και Λεωνίδας Παπαδημητρίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Τόμου, Σωκράτης Λιάνος, Ματούλα Αντωνίου, Λάζαρος Ζήσης, Σάκης Καρανικολόπουλος και Γιώργος Πετκανάς.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις