Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

8 Μαΐου 2016
Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση.
Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μετά το τέλος της ομιλίας του Πάνου
Σκουρλέτη, φώναζαν, με αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής να διατάξει τη φρουρά να βγάλει από την αίθουσα τον Γιάννη Λαγό.
Αυτή την στιγμή έχει εισέλθει η φρουρά, ενώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι όρθιοι γύρω από τον Γ. Λαγό για να εμποδίσουν την φρουρά της Βουλής.
Στο κανάλι της βουλής έπεσε «κάρτα» υπό την ήχο κλασσικής μουσικής.
Πως ξεκίνησε ο καβγάς
Όλα ξεκίνησαν όταν πήρε το λόγο ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης για να απαντήσει επί προσωπικού στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά με τον οποίο είχε νωρίτερα κόντρα.
Όταν ο κ. Σκουρλέτης ολοκλήρωσε την παρέμβασή του ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Λαμπρούλης έδωσε το λόγο στον κ .Παππά για να απαντήσει, ωστόσο παράλληλα ξεσηκώθηκε σύσσωμη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής. Οι βουλευτές άρχισαν να φωνάζουν και να καταφέρονται εναντίον των υπουργών με απρεπείς εκφράσεις και χαρακτηρισμούς. Μεταξύ άλλων φώναζαν "είσαι βλάκας", "ντροπή σου", "κολλητοί με τους τρομοκράτες έχετε γίνει".
Μάλιστα ο Γιάννης Λαγός σηκώθηκε όρθιος με αποτέλεσμα ο κ. Λαμπρούλης να διακόψει την συνεδρίαση και να καλέσει την φρουρά για να βγάλει έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
madata.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις