Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

24 Μαΐου 2016
Παράνομη  κρίθηκε  από  την επίτροπο  του Ελεγκτικού Συνεδρίου ή αποπληρωμή από τον Δήμο Καστοριάς του λογαριασμού της ΔΕΗ στο Χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου που καθιερώθηκε από την
προηγούμενη δημοτική αρχή του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μόνο λίγες μέρες προτού παραδώσει την εξουσία στις 28/8/2014.

Το θέμα απασχόλησε τα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια του έτους 2015, όταν ύστερα από αφόρητες πιέσεις, κυρίως από την πλευρά της μειοψηφίας και ορισμένων μέσων ενημέρωσης, ή σημερινή δημοτική αρχή αποδέχθηκε αίτημα χρηματοδότησης του ΣΧΟΚ με το ποσό των 25.000 € για τη συντήρηση του χιονοδρομικού κέντρου.

Από το ποσό αυτό τα 3.500 € προορίζονταν  για να καλύψουν τους ανεξόφλητους λογαριασμούς της ΔΕΗ, η οποία εν τω μεταξύ είχε διακόψει την παροχή του ηλεκτρικού στο Χιονοδρομικό παραμονές της χειμερινής σεζόν.
Αλλά ή δαπάνη αυτή απορρίφθηκε από την επίτροπο και καταλογιστηκε στον σημερινό δήμαρχο.

Ο δήμαρχος  Ανεστης Αγγελής από  την πλευρά του έστειλε επιστολή στην ΔΕΗ με την οποία ζητά  να πληροφορηθεί με τίνος ευθύνη έγινε ή μεταφορά του λογαριασμού από  το Χιονοδρομικό  στον δήμο  Καστοριάς, προκειμένου να καταλογιστούν οι ευθύνες χωρίς μέχρι στιγμής να πάρει απάντηση.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις