Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

25 Μαΐου 2016
Αποστάσεις ασφαλείας τηρούν πλέον αρκετοί δημοτικοί σύμβοιυλοι της ομάδας του Μ. Χατζησυμεωνίδη, από την αντιπολιτευτική γραμμή που  ακολουθεί τελευταία  ο επικεφαλής του συνδυασμού στα Δημοτικά Συμβούλια, με προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Δημάρχου Ανέστη Αγγελή και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των μελών της πλειοψηφίας του Δ.Σ. που κινούνται στα όρια της συκοφαντικής
δυσφήμισης.

Αυτή την εικόνα αποκόμισαν, όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, όταν σε μια στιγμή έξαρσης του πρώην Δημάρχου, είδαν τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας Γιώργο Πετκανά, να αποχωρεί με νόημα από την αίθουσα!
Αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του ίδιου συνδυασμού, που εκφράζονται συνήθως δια της... απουσίας από τα Δημοτικά Συμβούλια, δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους από τις επιλογές του Μ. Χατζησυμεωνίδη, ο οποίος φαίνεται ότι έχει προσαρμόσει την αντιπολιτευτική του ρητορική στις λαϊκίστικες "απαιτήσεις" ορισμένων "μέσων ενημερωσης", που συγκαταλέγονται στον κύκλο των "χαμένων" υμνητών του από το πρόσφατο παρελθόν!

1 σχόλιο:

  1. Ε όχι ο Αγγελής με τον Πετκανά!!!
    Ελεος!
    Ο Πετκανάς ανήκει εκεί που ανήκει, με την Χατζησυμεωνίδη, την Μισκία, τον Παρχαρίδη και τον Τσαϊρίδη. Και όλοι μαζί στο χρονοντούλαπο της κακής Ιστορίας. Που ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις