Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

23 Μαΐου 2016
Τη λαϊκή "νομιμοποίηση"  των επαχθών μέτρων  του νέου  μνημονίου, που ψήφισε χθες στη βουλή η κυβερνητική πλειοψηφία, θα επιδιώξει ο Αλέξης Τσίπρας με πρόωρη  προσφυγή στις κάλπες, το αργότερο  μέχρι  τέλος Ιουνιου
και προτού οι συνέπειες της εφαρμογής τους, περάσουν στην καθημερινότητα  του πολίτη.
Οι πληροφορίες που καταφτάνουν από πολλές κατευθύνσεις αναφέρουν ότι ή επιλογή του χρόνου των εκλογών από την κυβέρνηση, μέσα στα χρονικά περιθώρια της λίστας έχει σαν στόχο αφενός μεν να αφοπλίσει την Νέα Δημοκρατία από το αίσχατο επιχείρημα περί "κυβερνητικής μειοψηφίας".
Και αφ' ετέρου να απενοχοποιήσει την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από το βάρος της συλλογικής ευθύνης των μέτρων, με μία νέα αναβαπτιση στην κολυμπήθρα της λαϊκής ετυμηγορίας.
Εάν σ' αυτά προστεθεί και μία ευνοϊκή διατύπωση για το εθνικό χρέος στο αυριανό eurogroup   τότε θα καμφθούν και οι τελευταίες αντιδράσεις των σκληροπυρηνικών, που δεν επιθυμούν να ρισκάρουν με την κυβερνητική πλειοψηφία.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις