Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

30 Μαΐου 2016
Τις τελετές παράδοσης του φράγματος της Τριανταφυλλιάς και του οδικού άξονα Φλώρινα - Νίκη,  που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, θα ακολουθήσουν... νέες τελετές  σε επανάληψη, σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας!

Ο λόγος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φωνή Φλωρίνης", είναι ότι στην πρώτη τελετή "Προκλήθηκαν δυσμενή σχόλια και εντυπώσεις από την καθυστερημένη άφιξη
των Γενικών Γραμματέων και του Περιφερειάρχη στο φράγμα της Τριανταφυλλιάς και η μη πρόσκληση προσώπων που διαδραμάτισαν ρόλο στην υλοποίηση των δύο έργων" (βλ. Γιώργος Λιάνης)

Στην συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει ότι "Η καθυστερημένη έναρξη της τελετής στο φράγμα είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της σύσκεψης στην Περιφέρεια για το πρωί της επομένης καθώς προτεραιότητα είχε το... τραπέζι που παράθεσε ο ανάδοχος του έργου". 

Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμο να επαναληφθούν οι τελετές παράδοσης του έργου και το... τραπέζι του εργολάβου προς τους επισήμους, σε πιο διευρυμένη σύνθεση αυτή την φορά.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις