Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

27 Μαΐου 2016
Μια τελευταία ευκαιρία σε όσους διαθέτουν χρήματα στο εξωτερικό για να τα δηλώσουν εθελοντικά, χωρίς να υποστούν τις συνέπειες που προβλέπει η νομοθεσία για το μαύρο χρήμα, θα δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών.


Μέσα στον Ιούνιο η κυβέρνηση προτίθεται σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσει το νομοσχέδιο για την εθελοντική αποκάλυψη κεφαλαίων σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν τα έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης έχει ξεκαθαρίσει πάντως, πως στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο το οποίο συζητείται με τους Θεσμούς, θα δοθούν βέβαια κίνητρα, αλλά διέψευσε όσα έχουν ακουστεί περί πολύ χαμηλών συντελεστών και χαριστικών περαιώσεων.

Κρίσιμο σημείο είναι ο προσδιορισμός του χρόνου κατά τον οποίο αποκτήθηκε το εισόδημα το οποίο θα «επιστρέψει» στη χώρα. Και αυτό γιατί ο χρόνος επηρεάζει το συντελεστή φορολόγησης που θα πρέπει να επιβληθεί αλλά και τις προσαυξήσεις που θα πρέπει να υπολογιστούν πριν από την "έκπτωση" η οποία θα επέρχεται στη συνέχεια.
Πηγή: enikonomia.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις