Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Ιουνίου 2016
Ολοκληρώθηκε η απολογία του 14χρονου που συγκλόνισε όλη τη χώρα, αφαιρώντας την Κυριακή τη ζωή συνομήλικου συγχωριανού του στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που αφορούν ανάθεση της υπεύθυνης επιμέλειας στους γονείς, γεγονός που σημαίνει πως για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά του 14χρονου θα ευθύνονται ποινικά οι γονείς του, ενώ ακόμη επιβάλλεται ψυχιατρική παρακολούθηση και απαγόρευση μετάβασης και διαμονής του δράστη στη Γέφυρα όπου και συνέβη το έγκλημα.

Η διαδικασία ενώπιον της 5ης ειδικής ανακρίτριας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκη διήρκησε λίγο περισσότερο από 2 ώρες, και ο θύτης έμεινε σταθερός σε όσα είχε αναφέρει στην προανακριτική του κατάθεση, επαναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ότι είχε υποστεί επανειλημμένα bullying από το θύμα.
Έντονα φορτισμένος ο 14χρονος περιέγραψε κατά την απολογία με κάθε λεπτομέρεια το συμβάν.

«Αφού τον χτύπησα γύρισα σπίτι. Φοβήθηκα και κλείστηκα στην τουαλέτα. Έβγαλα τα ματωμένα ρούχα και τα έκρυψα και μετά πλύθηκα», φέρεται να υποστήριξε συγκεκριμένα στην απολογία του ο δράστης, ενώ πρόσθεσε: «έχω μετανοιώσει, ζηταώ συγγνώμη και από την οικογένεια του παιδιού και από τη δική μου για ότι έγινε».

Παρακολουθείστε στο video του Press724.gr τι δήλωσε σχετικά ο δικηγόρος της οικογένειας:Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου δράστη, και η ίδια η οικογένεια επιθυμεί να μάθει ποια είναι τα πραγματικά αίτια του τραγικού εγκλήματος, ενώ δηλώνει ανοιχτή στη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί από την εισαγγελία.

real.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις