Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

21 Ιουνίου 2016
► “Βομβαρδισμό”   μεταπτυχιακών τμημάτων για την Καστοριά είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ενόσω ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης διατηρεί όρθιο το λάβαρο της
επανάστασης, εναντίον το "κοζανίτικου"  κράτους, το οποίο φαίνεται να έχει δαιμονοποιήσει όπως ο Άσαντ το χαλιφάτο του ΙSIS! ( δεν ξέρουμε αν η "επαναστατικότητα" του περιφερειάρχη που εκδηλώνεται οσάκις βρίσκεται στην Καστοριά συντηρείται από τον ίδιο και στην ΖΕΠ Κοζάνης)
Μέχρι και την επιστροφή της αρχιτεκτονικής σχολής μας

έταξε, οπως θα έκανε ο Πούτιν για την Αγία Σοφία μέσω των προφητειών της εφημερίδας "Ελευθερη Ώρα"!
Διότι, ως γνωστόν, από τάξιμο και από κλ....μο κανείς δεν έπαθε τίποτα.
Πόσω μάλλον αν ισχύσει το δεύτερο.... όπως έγινε με το πολυμηχάνημα και το συμ- Φορέα της λίμνης.

►ΠΡΟΣ ΕΠΙΡΡΩΣΗ  των παραπάνω καταθέτουμε απόσπασμα από την καταγγελία του συνδυασμού “Ελπίδα”, εναντίον του περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, ο οποίος “προτίμησε να απαξιώσει τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρά να καθίσει, να συζητήσει, να εξηγήσει και να απαντήσει, για το μείζονος σημασίας ζήτημα της εγκατάστασης ή όχι προσφύγων στα διοικητικά όρια του Δήμου Γρεβενών”.

Η εξήγηση που δίνει ο συνδυασμός της μειοψηφίας, για την στάση του περιφερειάρχη, επιβεβαιώνει και τις πιο ανομολόγητες υποψίες, όταν λέει ότι: “Προφανώς φοβήθηκε την απολογία, καθώς όπως αποδεικνύεται ξανά, ο Περιφερειάρχης άλλα λέει στην Κοζάνη άλλα στα Γρεβενά και άλλα συμφωνεί στην Αθήνα”! Εμείς να προσθέσουμε απλώς ότι “και άλλα υπόσχεται στην Καστοριά...”
Προφανώς ο κ. Περιφερειάρχης συγχέει (σκοπίμως;) την πολυφωνία, με την διγλωσσία ή την πολυγλωσσία, ως δείγμα πολιτικού βερμπαλισμού!


►ΜΑΛΛΟΝ  θα προβλημάτισε τους διοργανωτές (ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας) αλλά και τους χορηγούς (Δήμος Άργους Ορεστικού) η μικρή συμμετοχή αθλητών και φιλάθλων στο 11ο Grand Prix Στίβου που πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο του Άργους Ορεστικού.
Αρκεί να αναφέρουμε ότι σε πολλά αγωνίσματα δεν συμπληρώνονταν ούτε καν η εξάδα, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο στίβος του σταδίου περνούσε ακριβώς κάτω από το διάζωμα της εξέδρας, με αποτέλεσμα πολλοί φίλαθλοι να μην έχουν οπτική επαφή με τους αθλητές και να παρακολουθήσουν αργότερα τους αγώνες μαγνητοσκοπημένους από τα blogs στο σπίτι...

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις