Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Ιουνίου 2016
Ετεροχρονισμένο «χαράτσι» θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 2,5 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων που δήλωσαν την ακίνητη περιουσία τους στα προγράμματα κατάρτισης του Κτηματολογίου (1997-1999) και δεν έχουν πληρώσει το πάγιο τέλος κτηματογράφησης.
Πρόκειται για ποσό 35 και 20 ευρώ για κάθε δικαίωμα σε κύριους και βοηθητικούς χώρους αντίστοιχα για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τότε

δεν υποχρεούνταν στην καταβολή του τέλους όπως ισχύει για μετέπειτα προγράμματα.


Σύμφωνα με την Εταιρεία Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων (ΕΚΧΑ) ΑΕ μέχρι το τέλος του χρόνου θα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά, στους εν λόγω ιδιοκτήτες, τα «ραβασάκια» για την πληρωμή των τελών κτηματογράφησης 35 και 20 ευρώ ανά ιδιοκτησία που δήλωσαν στο πρώτο πρόγραμμα.

Οι ιδιοκτήτες, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, θα μπορούν να παραλάβουν τα ειδοποιητήρια από την ιστοσελίδα του ΕΚΧΑ με τους κωδικούς του Taxisnet που διαθέτουν για τον προσωπικό τους λογαριασμό στην εφορία για να πληρώσουν το τέλος κτηματογράφησης στις τράπεζες που συνεργάζονται με την ΕΚΧΑ.

ΠΗΓΗ: enikonomia

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις