Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

1 Ιουνίου 2016
Η καθυστέρηση επί μια δεκαετία της κατασκευής του αστυνομικού μεγάρου στην Καστοριά δεν οφείλεται, όπως λανθασμένα υποστηρίζουν κάποιοι, στην αργοπορία του Αρχαιολογικού Συμβουλίου, να εκδόσει απόφαση για την τύχη του στρατώνα ως διατηρητέου - την οποία πολέμησαν λυσσαλέα πολιτικοί κύκλοι της Καστοριάς,
συνεπικουρούμενοι από ορισμένα "μέσα ενημέρωσης".

Σύμφωνα με πληροφορίες, που διέρρευσαν από επίσημες πηγές κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου κ. Δημήτρη  Αναγνωστάκη  η δεκάχρονη αργοπορία οφείλεται σε οικονομικά συμφέροντα, τα οποία ακόμα και τώρα επιμένουν μέσω των φερεφώνων τους, ότι η τροποποίηση της μελέτης μπορεί να καθυστερήσει επί μήνες την κατασκευή του κτηρίου, πράγμα το οποίο είναι απολύτως ψευδές!
Διότι  το "μυστικό" κρύβεται ακριβώς στην αρχική μελέτη, η οποία σύμφωνα με  ασφαλείς πληροφορίες, που δημοσίευσε στο παρελθόν η "Καστοριανή Εστία", υπάρχει ένα "φιλέτο" της τάξης των 600.000 ευρώ, για την κατεδάφιση του οθωμανικού μνημείου. 
Και από αυτό θα μπορούσαν να επωφεληθούν κάμποσοι...

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις