Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

13 Ιουνίου 2016
Η ιστορία που ακολουθεί μοιάζει να βγήκε από τις ρομαντικές ιστορίες της πιάτσας που αποτύπωσε πριν από μισό αιώνα στο χαρτί ο Νίκος Τσιφόρος στο μνημειώδες έργο του "Τα παλιόπαιδα τα ατίθασα". 
Αλλά κατάφερε να ταλαιπωρήσει επί 7 ολόκληρα χρόνια τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Καλλιθέας κάθε παραμονή της γιορτής των πολιούχων Κωνσταντίνου και Ελένης, σμπαραλιάζοντας κυριολεκτικά τα νεύρα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που δεν ήξεραν πώς να ξορκίσουν το κακό που τους βρήκε!
Κάθε φορά που το υπαίθριο γλέντι του συλλόγου που γίνεται στην πλατεία της Καλλιθέας, έφθανε στο αποκορύφωμα ακριβώς στις 12 το
βράδυ κατέφθανε το περιπολικό της Αστυνομίας για να συλλάβει τους συντελεστές της εκδήλωσης και να τους οδηγήσει την επομένη στο αυτόφωρο για... διατάραξη της κοινής ησυχίας!
Αυτό γίνονταν κάθε βράδυ το τριήμερο των εκδηλώσεων και επί 7 συναπτά έτη, προκαλώντας ανυπολόγιστη ηθική και οικονομική ζημιά στον σύλλογο. 
Μάταια η διοίκηση προσπαθούσε να ανακαλύψει τον "κοριό" που ειδοποιούσε την αστυνομία στο πιο κρίσιμο σημείο της διασκέδασης και τους χαλούσε το γλέντι. 
Ώσπου κάποιος συμπολίτης δικηγόρος συμβούλεψε την διοίκηση του συλλόγου την επόμενη φορά που θα έρθει το περιπολικό να τους συλλάβει, να ακολουθήσουν τους αστυνομικούς μέχρι το τμήμα, οπότε και αυτοί θα αναγκαστούν να "σπάσουν" το απόρρητο της καταγγελίας και να καλέσουν τον "κοριό" ως μάρτυρα στο δικαστήριο....
Αυτό ήταν! Από τότε ούτε "καρφώματα" ούτε περιπολικά εμφανίστηκαν στα γλέντια του συλλόγου και όλα κύλησαν ομαλά. 
Με τέτοιο "ξεκάρφωμα" ποιός θα τολμούσε να ξαναφέρει την Αστυνομία?

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις