Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

6 Ιουνίου 2016
Πρόστιμο 3.500 € σε βάρος του Δήμου Νεστορίου, υπέγραψε πρόσφατα ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, για μια περιορισμένης έκτασης ρύπανση που προκλήθηκε στον Αλιάκμονα, από βλάβη σε αγωγό αποχέτευσης η οποία αποκαταστάθηκε άμεσα. 

Ενώ αντίθετα αρνείται να επικυρώσει με την υπογραφή του το βαρύτατο πρόστιμο των 200.000 €
που επέβαλαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στον Δήμο Άργους Ορεστικού, για  την διαρχονική εκβολή των λυμάτων του Άργους στο ποτάμι που κανείς δεν γνωρίζει πότε θα σταματήσει.

Η επιλεκτική αντιμετώπιση από την Περιφέρεια των δήμων που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την επιλεκτική πολιτική Καρυπίδη σε σχέση με τις διαπροσωπικές και πολιτικές σχέσεις απέναντι στους δήμους και τους δημάρχους προσωπικά. 

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της "Καστοριανής Εστίας" τα λύματα κι άλλων δήμων του νομού Κοζάνης (Τσοτύλι, Εράτυρα, Σιάτιστα και Σερβίων) καταλήγουν στον Αλιάκμονα επειδή οι βιολογικοί καθαρισμοί είτε βρίσκονται υπό κατασκευή είτε δεν έχουν λειτουργήσει ακόμα. 

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις