Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Ιουνίου 2016
Το "Σύμφωνο της Αλήθειας " με το λαό που καθιέρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας διαβούλευσης, στην πρώτη ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση που
πραγματοποίησε σήμερα η ΝΟΔΕ Καστοριάς  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, η οποία άσκησε δριμεία  κριτική στην κυβέρνηση και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέργιος Αδάμ, ο οποίος αναφέρθηκε σε οργανωτικά ζητήματα και κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος, να συστρατευτούν στην κοινή προσπάθεια, για την αποτροπή της διάλυσης του κοινωνικού κράτους από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την συζήτηση που ακολούθησε, δεν έλλειψε η κριτική και η αυτοκριτική από αρκετούς ομιλητές, κυρίως σε οργανωτικά ζητήματα στη δομή του κόμματος αλλά και στις φήμες που κυκλοφορούν για πιθανές μεταγραφές στελεχών του Πασοκ, τα οποία έχουν συνδέσει το όνομά τους με άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος.

Αναλύοντας την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης τόνισε τα εξής:
" Στα πλαίσια της νέας πολιτικής που έχει εγκαινιάσει η ηγεσία του κόμματος, της ουσιαστικής επικοινωνίας σε δύο μέτωπα, με τους εκπροσώπους των φορέων και ατομικά με τον κάθε πολίτη, βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να αναλύσουμε τις σχετικές παραμέτρους.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η κουλτούρα του διαλόγου και της διαβούλευσης, ήταν ταμπού για τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό έχει καταργηθεί τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο τώρα με το νέο πρόεδρο ο όποιος θέλει ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, με πλήρη διαφάνεια και ένα ουσιαστικό διάλογο με όλους τους πολίτες"
Για τον ρόλο αυτών των συγκεντρώσεων ο Γιάννης Αντωνιάδης  είπε: " Το πρώτο που θέλουμε να κάνουμε σε αυτές τις συγκεντρώσεις, που είναι η βαθύτερη δημοκρατική έκφραση του κόμματος και το ανώτερο όργανο σε επίπεδο περιφέρειας, είναι η αυτοκριτική, γιατί τυχαία δεν βρεθήκαμε στην αντιπολίτευση αλλά ο κόσμος αποφάσισε να μας στείλει στην εκεί".


0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις