Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

4 Ιουλίου 2016
Έργα 15 εκ. ευρώ για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια περίθαλψη στις δομές υγείας της Δυτικής Μακεδονίας, εγκρίθηκαν για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Σταύρο Γιαννακίδη, ο οποίος με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρο Καρυπίδη, συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργεί Υγείας.

Η δημιουργία δυο κέντρων ψυχικής υγείας και μονάδα απεξάρτησης βρίσκονται μεταξύ των έργων που έχουν εγκριθεί. Παράλληλα στον νέο ΕΣΠΑ περιλαμβάνονται οι μεταφορά του Κέντρου Υγείας στην Σιάτιστα σε καινούργιο κτήριο, η επέκταση της νέας πτέρυγας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαιδας και η πλήρης ανακαίνιση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. Παράλληλα έχουν εγκριθεί και σύντομα θα βγουν οι προκηρύξεις για την αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών σε Δεσκάτη Τσοτύλι, Άργος Ορεστικό, Αμύνταιο και η δημιουργία καινούργιου πολυδύναμο ιατρείο στο Δήμο Πρεσπών.

Αξίζει να σημειωθεί καθώς πήρε ΦΕΚ και άμεσα ξεκινούν τα άγονα περιφερειακά ιατρεία, όπως είχαν ανακοινωθεί κατά την έλευση του Υφυπουργού Παύλου Πολάκη, στην Κοζάνη, στα οποία οι γιατροί θα επιδοτούνται με το ποσό των 400 ευρώ. Συνολικά θα δημιουργηθούν 39 Ιατρεία στην Δυτική Μακεδονία. Αναλυτικά θα δημιουργηθούν 8 άγονα περιφερειακά ιατρεία στην Κοζάνη, 17 στα Γρεβενά, 6 στην Φλώρινα και 8 στην Καστοριά.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη-Δέσποινα Αμαραντίδου

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις