Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

3 Ιουλίου 2016
Μια θλιβερή πρωτιά για τη χώρα μας δείχνουν τα στοιχεία του ΟΟΣΑ για τις κρατήσεις στους μισθούς των εργαζομένων, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες πάνω από τα μισά χρήματα τα οποία καταβάλλει ο εργοδότης στους εργαζομένους παρακρατούνται από το Δημόσιο.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», η οποία επικαλείται τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, για κάθε 100 ευρώ που πληρώνει ο εργοδότης στην τσέπη του εργαζόμενου καταλήγουν από 42,5 ως 67 ευρώ και τα υπόλοιπα παρακρατούνται για ασφαλιστικές εισφορές και φορολογία.

Ήδη στους μισθούς που καταβλήθηκαν τον περασμένο μήνα, η παρακράτηση φόρου και η εισφορά αλληλεγγύης υπολογίζονται με τις νέες φορολογικές κλίμακες και είναι αυξημένες, ενώ προστίθεται από μισή ποσοστιαία μονάδα, τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον εργοδότη στις ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνουν.

Με ποσοστό 40,9% η Ελλάδα θα είναι το 2016 η χώρα με τις υψηλότερες κρατήσεις στους μισθούς διεθνώς, διατηρώντας την θλιβερή πρωτιά που κατέκτησε από πέρυσι.
antenna

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις