Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Ιουλίου 2016
Προκήρυξη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ναυτικών ειδικοτήτων για τους Πλοηγικούς Σταθμούς Πειραιά και Θεσσαλονίκης εξέδωσε το υπουργείο Ναυτιλίας.

Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους μπορούν να υποβληθούν έως τις 21 Ιουλίουστη διεύθυνση: Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1 – Ε2 Τ.Κ.: 18510, Πειραιάς. Συγκεκριμένα για τον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά θα καλυφθεί μία θέση του κλάδου Κυβερνητών πλοηγίδων και μία θέση του κλάδου Πρυμνοδετών, ενώ για τον Πλοηγικό Σταθμό Θεσσαλονίκης μία θέση του κλάδου Μηχανοδηγών πλοηγίδων.
Εκτός των τυπικών προσόντων για την πρόσληψη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν και ορισμένα ειδικά προσόντα, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής. Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι Κυβερνήτες πλοηγίδων θα πρέπει να διαθέτουν Ναυτικό φυλλάδιο σε ισχύ και Αποδεικτικό ναυτικής ικανότητας (ΑΝΙ) σε ισχύ, Κυβερνήτη Α’ ή Β’ ή Γ’ τάξης Ε.Ν. ή Ναυκλήρου Ε.Ν. ή Κυβερνήτη ρυμουλκών. Για τον κλάδο Μηχανοδηγών πλοηγίδων απαιτείται Ναυτικό φυλλάδιο σε ισχύ και αποδεικτικό ναυτικής ικανότητας (ΑΝΙ) σε ισχύ, ενώ για τους Πρυμνοδέτες χρειάζεται Ναυτικό φυλλάδιο σε ισχύ και αποδεικτικό ναυτικής ικανότητας (ΑΝΙ) σε ισχύ, Ναύτη Ε.Ν.
Οσοι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα πρέπει να καταθέσουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής, φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας, δύο πρόσφατες φωτογραφίες, ευκρινή φωτοαντίγραφα των αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας (ΑΝΙ), φωτοαντίγραφο Ναυτικού Φυλλαδίου σε ισχύ, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση και βεβαίωση από την οποία να προκύπτει ότι το ναυτικό φυλλάδιο είναι σε ισχύ.
aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις