Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

14 Ιουλίου 2016
► “ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ  γεγονός ότι όλα τα ποσά και όλη η ενέργεια για τις εκθέσεις ξοδεύονται για τους ίδιους και ίδιους διαχρονικά διακόσιους (200) γνωστούς σε όλους πελάτες. Μπορεί να είναι και λιγότεροι. Όσο για τα περισσότερα από τα 200 άτομα που έρχονται στις εκθέσεις μας, να ξέρετε ότι είναι γνωστοί, φίλοι και συγγενείς των
βασικών διακοσίων, έρχονται για “συνοδεία” και βόλτα”!
Τάδε έφη ο κ. Ντίνος Σαλαγιάννης, εναλλακτικός πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες, έλεγε τα ακριβώς αντίθετα ως αντιπρόεδρος... για την επισκεψιμότητα της δικής του έκθεσης στην Αθήνα!
Κρίση ειλικρίνειας η στερνή μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα;

► ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ και συνέχεια... Αυτή την φορά από την σκοπιά του “προστάτη” των εργαζομένων... με αρκετά οξύ καταγγελτικό λόγο που φθάνει στα όρια της αυτοκριτικής:
“Μαύρη εργασία. Είναι απίστευτο να είσαι τεχνίτης, να στηρίζεται πάνω σου όλη η θεωρία της παραγωγής του περιβόητου μοναδικού παραγωγικού δυτικού κέντρου και της χειροτεχνίας της γούνας και να τρέχεις σαν το ποντίκι να κρυφτείς σε υπόγεια και wc όταν χτυπά κουδούνι το ΙΚΑ!”
Ελπίζουμε οι περιγραφές του προέδρου να αφορούν μια άλλη χώρα ή έναν άλλο πλανήτη... Γιατί αν ο κάθε πρόεδρος κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα...
Και καλά θα κάνουν κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους - όχι μόνο στην θεωρία- και στην πράξη

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις