Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

16 Ιουλίου 2016
Μία ακόμα πρωτοτυπία, με κωμικές όμως προεκτάσεις, είναι η απόφαση της Περιφερειακής  Ενότητας  Καστοριάς, να θέσει σε δημόσια διαβούλευση μέσω ιστοσελίδας τις.... τεχνικές προδιαγραφές του μηχανήματος που πρόκειται να
προμηθευτεί για τη λίμνη της Καστοριάς ύστερα από δύο αποτυχημένους διαγωνισμούς που απέβησαν άγονοι!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης να μπαίνει στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Καστοριάς και να καταθέτει τις προτάσεις του για τις τεχνικές προδιαγραφές του μηχανήματος (sic).
Χωρίς να διευκρινίζεται ωστόσο αν θα υπάρχει online σύνδεση με την κατασκευάστρια εταιρεία, για την αυτόματη συναρμολόγησή του μέσω skype σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές υποδείξεις των πολιτών.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θέτει σε δημόσια διαβούλευση, από τις 11 έως τις 22 Ιουλίου 2016, τις τεχνικές προδιαγραφές προμήθειας του πολυμηχανηματος για τη διαχείριση των οικοτόπων υπερυδατικής βλάστησης (καλαμώνες) στη λίμνη Καστοριάς
Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεωνwww.promitheus.gov.gr στο πεδίο «Διαβουλεύσεις» (μοναδικός κωδικός 16DIAB000000103) βρίσκονται αναρτημένες οι Ενιαίες Τεχνικές Προδιαγραφές  για την προμήθεια του πολυμηχανήματος, οι οποίες συντάχθηκαν έπειτα από διερεύνηση και θα παραμείνουν ενεργές για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και προτάσεις, για δέκα εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησής τους.
Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς καλεί κάθε ενδιαφερόμενο  πολίτη, ενώσεις πολιτών, κοινωνικούς, οικονομικούς  και κλαδικούς φορείς να συμμετάσχουν ενεργά  σε αυτόν τον τεχνικό διάλογο και να υποβάλουν τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους, ώστε να συμβάλουν ουσιαστικά στη βελτίωση των τεχνικών προδιαγραφών για την κάλυψη των αναγκών των αναθετουσών αρχών, στη μείωση του χρόνου των διαγωνιστικών διαδικασιών και στην ενίσχυση του ανταγωνισμού.

1 σχόλιο:

  1. Έχω μια πρόταση
    Σφίξτε τις βίδες καλά μην λασκάρουν για να γίνει αυτό χρειάζονται βίδες καλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις