Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Ιουλίου 2016
"Αγώνα δρόμου» για να πείσουν τους καταθέτες να επιστρέψουν τα χρήματα τους στους τραπεζικούς λογαριασμούς δίνουν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες της χώρας, χρησιμοποιώντας πλέον νέα προϊόντα και πολλές
προσφορές, όπως επιστροφή χρημάτων, δωροεπιταγές και εκπτώσεις.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Τραπεζών περίπου 34 δισ. ευρώ είναι τα χρήματα που υπολογίζεται ότι βρίσκονται τώρα εκτός τραπεζικού συστήματος. Από αυτά όπως εκτιμούν στελέχη της αγοράς περίπου τα δέκα μπορεί να επιστρέψουν σταδιακά στη διάρκεια του επόμενου 12μήνου, εφόσον δεν προκύψουν απρόβλεπτες δυσμενείς εξελίξεις που θα προκαλούσαν επιδείνωση κλίματος.
Όπως αναφέρεται σε μια σειρά δημοσιεύματα αυτή η «επιστροφή» δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού οι νέας γενιάς καταθέσεις προθεσμίας δεν συνοδεύονται από υψηλά επιτόκια. Πλέον οι ελκυστικές αποδόσεις ανήκουν στο παρελθόν, καθώς τα επιτόκια ακόμη και στους προθεσμιακούς λογαριασμούς δεν φθάνουν το 1%.
Ωστόσο οι τράπεζες λανσάρουν νέα προϊόντα προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Στη λογική αυτή η Eurobank δημιούργησε τη νέα προθεσμιακή κατάθεση «Προθεσμιακή Κάθε Μέρα» η οποία προσφέρει στους καταθέτες, εκτός από απόδοση, ένα επιπλέον όφελος στα καθημερινά του έξοδα από αγορές σε σούπερ μάρκετ και βενζίνη με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών της τράπεζας.
Η Εθνική Τράπεζα έχει επίσης συνδέσει την προθεσμιακή της κατάθεση με το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών «go4more».
Η Alpha Bank έχει πρώτη λανσάρει την προθεσμιακή κατάθεση bonus, η οποία, σύμφωνα με το Έθνος, προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, έκπτωση στα ασφάλιστρα, βενζίνη χωρίς ΦΠΑ, έκπτωση στον λογαριασμό του κινητού αλλά και του σούπερ μάρκετ.
Η Τράπεζα Πειραιώς από την πλευρά της έχει δημιουργήσει την «προθεσμιακή κατάθεση στα μέτρα σου» με επιβράβευση. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 5.000 ευρώ και για να συγκεντρώσει ο καταθέτης τους πόντους επιβράβευσης, η διάρκειά της πρέπει να είναι από ένα μήνα και πάνω.

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις