Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

18 Ιουλίου 2016
Την υπόμνηση ότι η επαναφορά της θανατικής ποινής, επ΄αφορμή του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, θα σήμαινε το τέλος κάθε διαδικασίας ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε τη Δευτέρα η Γερμανία.

Η σχετική δήλωση έγινε από τον εκπρόσωπο της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Ανάλογη προειδοποίηση στην Τουρκία απηύθυνε και η επικεφαλής της διπλωματίας της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι, τονίζοντας ότι καμία χώρα στην οποία ισχύει ή θα ισχύσει η θανατική ποινή δεν μπορεί να φιλοδοξεί ότι θα ενταχθεί στην Ένωση.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε πλήθος υποστηρικτών του στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή, απαντώντας σε συνθήματα υπέρ της εκτέλεσης των πρωταιτίων του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής της εσχάτης των ποινών, τονίζοντας ότι σε μία δημοκρατία «δεν μπορεί να αγνοείται η βούληση του λαού».

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ είχε δηλώσει το Σάββατο ότι, αν και η θανατική ποινή δεν υπάρχει στο νομικό σύστημα της χώρας, η κυβέρνησή του θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε μια αντίστοιχη πραξικοπηματική προσπάθεια «να μην επαναληφθεί».
koutipandoras.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις