Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

16 Ιουλίου 2016

Μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς και τις τηλεοπτικές κάμερες για επικοινωνιακούς λόγους προχωρούν σε συλλήψεις οι τουρκικές αρχές εκμεταλλευόμενες το αποτυχημένο πραξικόπημα. Ήδη έχουν ανακοινώσει τη σύλληψη πάνω από 30 υψηλόβαθμων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων και εκατοντάδων σε χαμηλότερες βαθμίδες, για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος.

Ανάμεσά τους είναι ο υποναύαρχος Νεγιάτ Ατίλα Ντεμιρχάν, ο υποστράτηγος Εκρέμ Καγκλάρ και ο υποστράτηγος Χασάν Πολότ.
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού NTV, αποπέμφθηκαν πέντε στρατηγοί και εννιά συνταγματάρχες, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος.
Tο Reuters μετέδωσε ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Μεχμού Χακμπιλέν, επικεφαλής της τουρκικής διοίκησης Αιγαίου.
Οι συλλήψεις αυτές καταρρίπτουν την αρχική αίσθηση ότι επρόκειτο για πραξικόπημα οργανωμένο από χαμηλόβαθμους αξιωματούχους.
Μάλιστα, κατά πληροφορίες, οι 13 εξ' αυτών συνελήφθησαν την ώρα που προσπάθησαν να μπουν και να καταλάβουν το «παλάτι» του Ερντογάν.
koutipandoras.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις