Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

16 Ιουλίου 2016
Η αμερικανική πρεσβεία κάλεσε τους αμερικανούς που
βρίσκονται στην Τουρκία να παραμείνουν στα σπίτια τους


Διάγγελμα Ερντογάν αναμένεται σε λίγη ώρα όπως μεταδίδουν πηγές από το περιβάλλον του προέδρου. Προεδρικές πηγές λένε πως αυτή είναι μια επίθεση εναντίον της τουρκικής δημοκρατίας. "Μια ομάδα εντός των ενόπλων δυνάμεων έχει κάνει προσπάθεια ανατροπής της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνηση" αναφέρουν και καλούν τον κόσμο σε αλληλεγγύη προς τον τουρκικό λαό.Την ίδια ώρα, η αμερικανική πρεσβεία κάλεσε τους αμερικανούς που βρίσκονται στην Τουρκία να παραμείνουν στα σπίτια τους κατά την διάρκεια της νύχτας εν μέσω απόπειρας στρατιωτικού πραξικομήματος, όπως ανέφερε αξιωματούχος.Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μεταδίδει πως ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Χουλουσί Ακάρ κρατείται όμηρος από ομάδα αξιωματικών στο γενικό επιτελείο.


Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν την πληροφορία ότι το γενικό επιτελείο ανακοίνωσε πως ανέλαβε την εξουσία. Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι ουδείς μέχρι στιγμής δεν επικαλείται κάποια πηγή. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του γενικού επιτελείου δεν είναι δυνατή ενώ και η πρόσβαση σε Facebook και Twitter, υπόκειται σε περιορισμούς σύμφωνα με εταιρείες που παρακολουθούν την κίνηση στο Διαδίκτυο.

lifo.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις