Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

20 Ιουλίου 2016
►ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ  θλιβερή διαπίστωση είναι ότι το περίφημο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στην Κοτύλη, με την πάροδο του χρόνου, μετατρέπεται σε... αίθουσα τελετών και κομματικών μνημοσύνων ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου!

Μπορεί οι εμπνευστές της δημιουργίας του

Πάρκου να προέρχονται  από αυτόν, αλλά ούτε οι δαπάνες κατασκευής του ούτε τα έξοδα συντήρησής του καταβλήθηκαν από το ίδιο κομματικό ταμείο, που σήμερα διεκδικεί την πατρότητα του Πάρκου και καθορίζει εν πολλοίς το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του!

Η παρουσία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια τις προάλλες στο Πάρκο και προπαντώς οι δηλώσεις του, όχι μόνο δεν υπηρετούν την εθνική συμφιλίωση αλλά τουναντίον υποδαυλίζουν τον διχασμό, όπως έκανε και κατά την πρώτη επίσκεψή του στο Γράμμο, αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, έχοντας στο πλευρό του την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου...

Συμπέρασμα: Το Πάρκο παράγει έργο. Και λειτουργικά έξοδα. Που τα πληρώνουν όλοι! Και αυτοί που καλούνται στις δεξιώσεις αλλά και αυτοί που δεν έχουν περάσει ούτε απ΄ έξω ποτέ....

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις