Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

11 Ιουλίου 2016
Οι σημαντικότατες και ραγδαίες εξελίξεις που έχουν προκύψει από το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο (H.B.) και το επικείμενο BREXIT, έχουν προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό σε γονείς και φοιτητές από Κύπρο και Ελλάδα οι οποίοι προγραμματίζουν ή έχουν ήδη αρχίσει τις σπουδές τους σε πανεπιστήμια του Η.Β.
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις που διαμορφώνονται και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο χώρο της εκπαίδευσης, έχει προχωρήσει στη δημιουργία Γραφείου Πληροφόρησης & Στήριξης καθώς και Τηλεφωνικής Γραμμής Στήριξης (Support Line) τα οποία θα προσφέρουν ενημέρωση και στήριξη στην Κύπρο και στην Ελλάδα, τόσο σε νέους φοιτητές, όσο και σε υφιστάμενους φοιτητές στο Η.Β.
Οι δύο αυτές υπηρεσίες θα προσφέρουν ολοκληρωμένη ενημέρωση σε ό,τι αφορά στα ακαδημαϊκά θέματα που προκύπτουν (π.χ. μετεγγραφές φοιτητών) καθώς επίσης και σε θέματα που αφορούν στην οικονομική πτυχή της έναρξης ή συνέχισης των σπουδών των φοιτητών στη χώρα μας.
Ο τηλεφωνικός αριθμός της Γραμμής Στήριξης στην Κύπρο είναι (+357) 22 84 19 19 και ο αριθμός στην Ελλάδα είναι (+30) 693 693 30 17.


https://www.unic.ac.cy

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις