Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

15 Αυγούστου 2016
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης ο οποίος ταξίδεψε στο νησί της Τήνου για τους εορτασμούς της Παναγίας, δεν κατάφερε να
επιβιβαστεί στο πλοίο από το οποίο θα γινόταν η ρίψη στεφάνων στη θάλασσα για την επέτειο βύθισης του καταδρομικού πλοίου «Έλλη».

Όπως είπε ο ίδιος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 9:00 το πρωί, αλλά αυτό έγινε δέκα λεπτά νωρίτερα, στις 08:50. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρκετοί επίσημοι που επιθυμούσαν να παρευρεθούν στην τελετή ρίψης στεφανιών, να μείνουν εκτός, μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Λεβέντης.

«Δεν μας πήραν, δεν ξέρω γιατί το κάνανε αυτό, ήταν να φύγουμε στις εννέα, άλλα το πλοίο έφυγε νωρίτερα», δήλωσε ο κος Λεβέντης τονίζοντας πως είχε φτάσει στο σημείο αναχώρησης στις 9 παρά πέντε.

Όταν έμαθε πως στο πλοίο ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, είπε αστειευόμενος: «Μάλλον έγινε συνωμοσία των δυο». «Όλα είναι πιθανά... δεν αποδίδω εγώ δόλο, η Παναγία ενώνει.», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Lifo.gr

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις