Στο facebook

Αρχειοθήκη

Από το Blogger.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού
Το περιεχόμενο του blog μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kastorianiestia.gr
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο.

Πρόσφατα

12 Αυγούστου 2016
Μάλλον ομιλούμε εις ώτα μη ακουόντων… μάταια προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις ενός ειλικρινούς δημόσιου διαλόγου με τη συλλογικότητα του
αλάθητου!!! Κάνουμε δημόσια έκκληση στον ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς να αντιληφθεί το συντομότερο ότι είναι το κόμμα που αυτή τη στιγμή κυβερνάει τον τόπο. Να αντιληφθεί ότι πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, για το καλό των καστοριανών πολιτών. Να αντιληφθεί ότι ως κυβερνητικό κόμμα οφείλει να προκαλεί τις εξελίξεις.
Η ΝΟΔΕ Καστοριάς είναι εδώ περιμένοντας με ειλικρινή διάθεση συνεργασίας, το εναρκτήριο λάκτισμα ενός πραγματικά δημόσιου διαλόγου, για την εξεύρεση λύσης στο θέμα που ταλανίζει χρόνια τώρα τον δημόσιο βίο του τόπου μας. Βάζουμε λοιπόν ένα τέλος στον ατέρμονο κύκλο των ανακοινώσεων και των παράλληλων μονολόγων κι αναμένουμε τις πρωτοβουλίες σας, για να συνδράμουμε από τη μεριά μας στη βελτίωση, την ανάπτυξη και την προκοπή της Περιφερειακής Ενότητάς μας.
Το καλύτερο αύριο δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Οραματιζόμαστε το αύριο της αλληλεγγύης, της αξιοπιστίας, της αξιοκρατίας, της αριστείας, της ανάπτυξης!!!


                                                                                                         Εκ του Γραφείου Τύπου

0 σχόλια:

Ενημερωθείτε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Δημοφιλείς αναρτήσεις